dijous, 13 de març del 2008

La reflexió profunda

Totes les enquestes



apuntaven que el partit que s'ha de disputar aquest cap de setmana tenia un clar guanyador. Tot i així les últimes enquestes, que n'hi ha que les hem de veure per internet, apunten a un empat entre els dos principals candidats al títol.
I és que a principis de temporada, després d'un passat una mica tortuós, infaust i amb promeses mai complertes, el principal candidat al títol semblava que agafa suficient embranzida per poder guanyar clarament.
Però últimament, al candidat a revalidar el títol, les coses se li han torçat una mica. I és que després d'intentar vendre fum amb quatre espectatives sembla que se li comença a veure una mica massa el llautó. I, sobretot, aquesta mania de vendre fum li pot acabar passant factura en favor de l'aspirant.
Evidentment estem parlant del Madrid i el Barça... penseu que estem en jornada de reflexió i no podem reflexionar per vosaltres. Sembla que el Madrid es desinfla una mica després d'un inici de temporada quasi perfecte. I el Barça, tot i la lesió de Messi, està relativament aprop del Madrid a la Lliga. La Lliga, l'únic títol dels quatre a que aspirava el Madrid, és cosa de Barça i Madrid.