dilluns, 21 d’abril del 2008

Tancat per Vacances

Segons deia Francesc Pujols, en una de les seves frases-profecies més immortals i que tan de bo s'acabi realitzant, arribarà un dia en el qual els catalans anirem pel món i ho tindrem tot pagat. Ens oferiran hotels de cinc estrelles i súper luxe totalment gratuïts i la gent voldrà ser catalana abans que milionari.
Mentre esperem aquest dia, nosaltres seguirem pensant en marxar de vacances aquest estiu sense moltes despeses. Marxar, com més lluny millor. Viatjar pel món per conèixer noves cultures, nous països estrangers com ara Espanya... sí, sí ho heu sentit bé. Per alguns de nosaltres, i cada cop més, Catalunya no és Espanya i ho diem sense por. Però resulta que per alguns dels altres, sense anar més lluny un alt directiu de SEAT, resulta que la marca SEAT no posa noms de ciutats catalanes als seus cotxes perquè SEAT és espanyola. En resum, que els de SEAT tenen clar que Catalunya no és Espanya.
Fer el guiri uns dies, amb les sandàlies i els mitjons, i oblidar la sequera que ens amoïna amb un bon gelat italià en alguna plaça veneciana. Fer fotografies als bitllets de dòlar per fer front a la recessió que ens obsessiona. Anar a dormir a les tantes de la matinada per emular alguns dels nostres herois culés. I, sobretot, recuperar forces per quan arribi l'extracte de la targeta de crèdit i us caigui la llosa del remordiment mentre pens, doncs a la terrassa de casa no s'està pas tan malament.