dimarts, 22 de gener del 2008

per fer crispetes

Bé ja se que a aquesta hora fer i menjar crispetes pot semblar una mica excessiu, si es que no aneu a una sessió matinal de cinema. Però aquest matí es un d'aquells matins que dius, em ve gust esmorzar salat. I una cosa porta a l'altra, i ja que hi érem, doncs, per què no crispetes? Un bon bol, ple fins dalt, i anar menjant mentre veiem la pantalla. Perquè això si, les crispetes sempre sempre han de tenir una pantalla davant, si no, ni tenen el mateix gust, ni es disfruten de la mateixa manera.
I gairebé es igual el que posin a la tele. Polítics? Doncs endavant amb l'espectacle. Ara que venen eleccions molt millor. Discursos, promeses i alegries durant almenys un mes. Bé, també algunes propostes que poden ser mes o menys interessants i sobretot moltes moltes desqualificacions personals i de partit. Què millor que veure als polítics en acció per passar un bon mati de dissabte ( sempre que no s'escolti el Bon Rotllo, és ben clar). I tot i això quan no estan preparant colònies o fragàncies de partit, que sembla que és la última tendència.
Però també ens podríem divertir veient com fins i tot a Anglaterra, al totpoderós aeroport de Heathrow, també tenen problemes i dels grossos. Sí, sí, està malament riure's de les desgracies dels altres, però mira, reocnforta de tant en tant veure que no només l'aerport del Prat és un desastre, sino que tambe poden succeir aquestes coses, fins i tot als millors aeroports del mon. Ara, compte, que les pel·lícules de por acaben amb totes les crispetes pel terra i els ensurts a flor de pell!



O ara que hi ha aixo del pa i la mantega, o el bread and butter si algú sap anglès, doncs podem menjar crispetes sense ni tan sols encendre la tele, amb una mica de sort, una corrua de models amb mes o menys gana passaran pel rebedor, a ma cerca d'un lloc xocant per desfilar. Què millor que el menjador, un matí de dissabte, amb un pot de crispetes, el batí i les pantufles, i una desfilada de models... Ai que em sembla que aquestes
crispetes estaven massa salades!!!
Crispetes a la gola, efecte farigola!