dimecres, 27 de febrer del 2008

... per donar-hi voltes.

Bé és una opció, no gaire emocionant tot sigui dit de passada. Però de fet és una mica el què hem fet tots aquesta setmana.
Si exactament, però és que el món de les notícies, aquesta setmana semblava això, un gran parc d'atraccions, amb llumetes, cançons estridents, nens i nenes amb xuxes i cavallets de fira donant voltes incansablement.



No parlo només de l'inici de la campanya, que ja és això, el gran parc d'atraccions de la política, sinó d'altres notícies, com per exemple l'arribada del TGV, o l'AVE, a Barcelona. Això sí que era un gran núvol de cotó rosa. Encara que el mateix dia hi haguéssin retards a les rodalies, i que la gent patís per la seguretat dels ponts, túnels i passeres, tots els mitjans van fer la seva gràcia com qui ven números pels "autos de xoque".



Aquest hi envia reporters per veure què va més ràpid, si l'AVe o l'Avió ( resultat, si fa no fa...), l'altre envia reporters per veure què va més ràpid, si anar en AVE a Madrid o anar en tren normal a Ripoll (és va més ràpid a madrid, comprovat), l'altre es fixa en el menú de pambtumaca que tenen al tren, l'altre en si les terminals estan més buides, i tots en una gran festa del vaixell pirata, aquell que roda roda, i al final et trobes de cap per avall i preguntant-te però que hi faig jo aquí!!!



Ai, no parlem de política que estem en campanya com ja he dit, i no convé que els partits se'ns queixin per veure qui surt més o menys. Ara que em sembla que aquesta setmana qui ha tingut el seu dragon Khan particular ha estat Kosovë, i sembla que no acaba. Comença la setmana pasada essent part de Sèrbia, i l'acaba reconegut per la gran majoria d'Europa (22 països sobre 27 de la UE), els Estats Units, i amb Rússia dient que podria tenir la temptació d'utilitzar la força. Em pensava que aquestes coses només passaven a la guerra freda, però ja veieu, avui, la guerra freda és més aviat una sínia com les de viena, ara a dalt, i ara a baix, i donant voltes i voltes sense parar. Anem en compte i no ens maregem massa!

Primer provoquen el mareig

després arriba el cabreig!