dilluns, 17 de març del 2008

la democràcia del Chiki, chiki

Sembla que la democràcia és injusta. Per una banda la majoria de candidats que concorren a les eleccions sempre guanyen. I per l'altra aquells que esperàvem quelcom més d'aquestes eleccions ens sentim una mica defraudats.



Què se n'ha fet de la gent que el dia 1 de Desembre reclamava, entre moltes altres coses i com a molt mínim, responsabilitats per la (mala) gestió del caos de rodalies i les obres de l'AVE? On ha anat a parar tota aquella gent que va perdre molts quartos durant l'apagada del passat estiu? Algú em pot respondre a on és el Català Emprenyat?
Sembla que la campanya ideada, entre d'altres, per en Zaragoza ha sorgit efecte. La campanya compte que vindrà el llop s'ha convertit en efecte crida cap al vot malanomenat útil i la desactivaci\'o, com per art d'encanteri, del Català Emprenyat.



Una campanya, aquesta campanya de can PSC, que amb prou feines ha aportat alguna idea nova, algun debat o una proposta realment trencadora. Simplement s'han limitat a dir: voteu-nos que nom\'es nosaltres us protegirem del dolents



Potser si els participants del concurs Salvemos Eurovisión s'haguessin encarregat de fer una campanya de l'estil saragossià en contra d'en Chikilicuatre, ara en Rodolfo Chikilicuatre no seria el representant de l'estat espanyol a l'Eurovision song Contest, a Eurovisió. Però la democràcia ja ho té aixà, encara que a molts els hi costi de d'acceptar, a voltes guanyen uns i a voltes d'altres. I ara li ha tocat al Baila el chiki, chiki.



Addenda Us afegim la versió que es presentarà a Eurovisió després de retocar la lletra per fer-la políticament correcta.